Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Fris & ExotischPinterest

Multiplus

Dit meubel is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit massief acacia, acacia fineer en MDF gelakte delen. Acacia is een bijzonder duurzame loofhoutsoort die sinds lange tijd gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakerin- gen geven het meubel een degelijke en warme uitstraling.

Het meubel heeft bovendien een handmatige bewerking ondergaan, zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan. Kanten en hoeken zijn afgerond. Deze behandeling accentueert het unieke karakter van het meubel.

Eigenschappen:

Het voor uw meubel gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat in het land van herkomst, na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Windbarsten, haarscheuren, oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noes- ten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Het voor de gelakte delen van uw meubel gebruikte plaatmateriaal MDF is uitermate geschikt voor meubelen met moderne vormgeving. Het is gemaakt van een houtvezel met lijmmengsel wat na persing zeer sterk is bij beperkte dikte. Door gebruik en door invloed van licht zullen nieuwe meubelen na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen. Kleurverschillen onderling en ten opzichte van het showroommodel zijn daarom voor de hand liggend.

Uw meubel is voorzien van een lakafwerking. Meubellak vormt de best mogelijke bescherming voor het hout. Behandeling van het hout met meubellak accentueert de nerfstructuur en geeft het meubel een rijkere uitstraling.

Onderhoud:

Gebruik voor normaal onderhoud van uw meubel een zachte doek. Wanneer nodig kunt u het meubel afnemen met een licht vochtige doek. Wrijf het meubel hierna altijd droog. Uw meubel heeft 2 à 3 maal per jaar onderhoud nodig. Voor het juiste onderhoudsproduct en de onderhoudsinstructies kan u zich het beste laten informeren door uw winkelier.

kenmerken

MULTIPLUS

  • - Massief acacia hout; de antraciet, witte of gele lakfronten zijn van MDF
  • - Keuze uit 8 basiskleuren en 11 kleuren voor de fronten
  • - Veiligheidsglas
  • - Indirecte vloer Led Verlichting
  • - Deuren met Soft-Closing
Sortering op:
Resultaten: 18 (18)
Breedte:
Hoogte:
Diepte: