Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Box

Dit meubel is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit smoked tramwood, fineer en MDF gelakte delen. Tramwood is een bijzonder duurzame loofhoutsoort die sinds lange tijd gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakerin- gen geven het meubel een degelijke en warme uitstraling. Het meubel heeft bovendien een handmatige bewerking ondergaan, zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan. Kanten en hoeken zijn afgerond. Deze behandeling accentueert het unieke karakter van het meubel. Enkele delen van het meubel zijn voorzien van spaanplaat of MDF afgedekt met een melamine folie. Dit plaatmateriaal is milieuvrien- delijk, sterk en gewicht besparend. Het meubel heeft een kleur behan- deling ondergaan, het zogenaamde “smoken” van het hout, met behulp van de natuurlijke houtsappen in combinatie met hoge temperaturen waardoor een grotere kleuren reeks ontstaat.

Eigenschappen:

Het voor uw meubel gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Windbarsten, haarscheuren, oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Scheuren en noesten hebben een zwarte vulling. Door gebruik en door invloed van licht zul- len nieuwe meubelen na verloop van tijd een lichtere en war- mere kleur krijgen. Kleurverschillen onderling en ten opzich- te van het showroommodel zijn daarom voor de hand liggend. Uw meubel heeft een lakafwerking. Meubellak vormt de best mogelijke bescherming voor het meubel.

Onderhoud:

Gebruik voor normaal onderhoud van uw meubel een zachte doek. Wanneer nodig kunt u het meubel afnemen met een licht vochtige doek. Wrijf het meubel hierna altijd droog. Wij adviseren de uit MDF vervaardigde, gelakte delen te onderhouden met Multi Mat Cleaner en de delen met houtstructuur met Mat Polish. Als u een ander onderhoudsproduct wenst te gebruiken dan laat u zich het best informeren door uw winkelier. Probeer het altijd eerst uit op een minder zichtbare plek.

kenmerken

BOX

  • - Keuze uit 2 basiskleuren: Tram wood, vintage grey of Tram wood, walnoot kleur en 3 kleuren voor de fronten: mat licht grijs, wit gelakt of hout in dezelfde kleur als de basiskleur.
  • - LED verlichting
  • - Veiligheidsglas
  • - Deuren met Soft-closing
  • - Kabel opbergsysteem in lowboards.
  • - Metalen poot
  • - Greeploze deuren en laden met “push to open”-systeem
Sortering op:
Resultaten: 17 (17)
Breedte:
Hoogte:
Diepte: