Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Design vazen als blikvanger

Een prachtig vormgegeven vaas heeft geen bos bloemen nodig, maar mag ook zo gezien worden. Designvazen zijn echt niet alleen geschikt voor design interieurs. Een strak vormgegeven vaas in een mooie pasteltint kan bijvoorbeeld prima in een landelijk interieur. Het zijn de vormgeving in combinatie met het kleurgebruik die bepalen welke designvaas in welk interieur het beste tot zijn recht komt.

Glazen vazen, tijdloze schoonheid

Glazen vazen zien we het meest terug in het interieur. Ze bieden ook de meeste variatiemogelijkheden. Tijdloos is de combinatie met bloemen, maar er zijn meer mogelijkheden. Vul een moderne glazen vaas met knalgroene appels voor een verrassend fris effect. Of combineer verschillende flesvazen, voorzien van een enkele bloem en geniet van een mooie blikvanger op de eetkamertafel. Met vazen, zowel de klassieke als de moderne vazen kun je alle kanten op, laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Landelijke vazen voor een rustieke uitstraling

Ben je liefhebber van een het landelijke interieur en wil je bijpassende vazen kopen? Dan word je vast ook blij van de typisch landelijke vazen van Henders & Hazel. Deze prachtige rustieke woonaccessoires versterken het landelijke gevoel van de woonkamer.

 

Sortering op:
Resultaten: 144 (144)
Breedte:
Hoogte:
Diepte: