Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.
Henders & Hazel

Bijzonder inWonen

Kandelaars, een must in het interieur

Kaarslicht, geen interieur kan eigenlijk zonder deze sfeervolle verlichting. Dankzij dit warme licht wordt het net even wat gezelliger in huis. Bij kaarslicht horen natuurlijk kandelaars, waxinelichthouders en windlichten. Kies een mooi design kandelaar, of een romantisch windlicht, zodat je ook zonder brandende kaars een mooie blikvanger in het interieur hebt.

Kandelaar kopen? Kijk eens bij Henders & Hazel!

Heb je een eigentijds interieur en ben je op zoek naar een moderne kandelaar? Dan ben je bij Henders & Hazel aan het juiste adres. We hebben diverse kandelaars in het assortiment met een strak design. Trendy zijn de draadstalen kandelaars die voor een prachtig lichtspel zorgen, opvallend zijn de windlichten met lederen hengsels en de diverse mooi vormgegeven waxinelichthouders zijn leuk in groepjes of maar kunnen ook solitair voor een sfeervol lichtpuntje zorgen.

Hoge kandelaars, tijdloze sfeermakers

De traditionele hoge kandelaars blijven populair als sfeermaker in het interieur. Mooi om als groepje bij elkaar te zetten op bijvoorbeeld het dressoir of de eetkamertafel. Onze landelijke kandelaars zijn er zowel in een klassieke uitvoering als in een moderne variant. Door te spelen met materialen, vormen en kleuren hebben we een mooi aanbod met voor elke woonstijl diverse leuke kandelaars.

Sortering op:
Resultaten: 48 (48)
Breedte:
Hoogte:
Diepte: