Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Sidetables

Heb je ergens nog een muur over waarvan je denkt ‘wat kan ik ermee?’, dan is een sidetable misschien een goed idee. De sidetable is ideaal om tegen een muur te plaatsen waar je bijvoorbeeld geen dressoir kwijt kunt, maar wel graag een meubelstuk wilt neerzetten. De meeste wandtafels zijn van hout en vaak hebben ze een landelijke uitstraling. Toch zijn er ook voor het moderne interieur leuke exemplaren verkrijgbaar. 

Kom bij Henders & Hazel je wandtafel kopen!

We hebben diverse leuke sidetables in ons assortiment en daar worden regelmatig nieuwe exemplaren aan toegevoegd. Over het design van de landelijke tafels is vaak goed nagedacht, behalve de looks, moeten ze ook inhoud hebben. Daarom hebben we sidetables voorzien van handige laden waar je spulletjes in op kunt bergen. En wat dacht je van een sidetable met wijnrek? 

Moderne wandtafels

Naast landelijke vind je bij ons ook moderne sidetables, deze hebben een wat robuuster uiterlijk en strakkere lijnen. Tip: sidetables zijn ook leuk om in de hal te plaatsen, naast de kapstok bijvoorbeeld. Zet er een paar leuke woondecoraties op, of een schaal waar alle leden van het gezin hun sleutel in kunnen leggen. De lades zijn handig voor handschoenen en sjaals.

Sortering op:
Resultaten: 0 (0)