Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Barkrukken

We tafelen blijkbaar graag op grotere hoogte, gezien de populariteit van de barkrukken. Bij Henders & Hazel hebben dit type stoelen in alle soorten en maten. En zit jouw favoriet er nou net niet tussen, dan kun je hem eenvoudig zelf samenstellen in de Chairs & Choices collectie.

Een barkruk met stoffen bekleding, of liever een barkruk met leer?

Welke soort bekleding voor de barkruk heeft je voorkeur? Stof of leer? Bij een aantal van onze barkrukken is het ook mogelijk beiden met elkaar te combineren. Al onze stoffen kunnen tegen een stootje en zijn goed te reinigen. Je kunt er ook voor kiezen om een aantal barkrukken met stof en een aantal barkrukken met leer te laten bekleden, dit geeft meteen een leuk effect rondom de bartafel. Om de bekleding te beschermen kan de barkruk optioneel van een handgreep op de rugleuning voorzien worden.

Landelijk, modern, we hebben barkrukken voor alle woonstijlen

Voor de liefhebbers van moderne barkrukken hebben we mooie eigentijdse exemplaren voorzien van een metalen frame en een strak uitgevoerde zitting. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende modellen en uitvoeringen van het metalen frame. En uiteraard heb je als klant het laatste woord over de bekleding. Ben je meer fan van het landelijke wonen? Dan hebben we ook mooie landelijke barkrukken met houten poten, waarbij je zelf de kleur van de poten kunt bepalen. Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden op het gebied van stoffering, waardoor je zelf de barkruk samenstelt die het beste in je interieur past.

Sortering op:
Resultaten: 25 (25)
Bekleding:
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: