Stof & Leder

Onderhoudsproducten overzicht

Leather Care set

Leather Care set

Inhoud:
150 ml Verzorgingslotion met uv-bescherming  
125 ml Schuimreiniger / Reinigingsspons / Reinigingsdoek


De Leder Care set is geschikt voor het mild reinigen en verzorgen van alle soorten gepigmenteerd glad leder. Bij regelmatig gebruik wordt de levensduur verlengd. Voorkomt dat het leder door de zon verbleekt en uitdroogt dankzij een complex uv-filtersysteem en antioxidanten. Voor het beschermen van glad leder tegen wrijfsporen en verkleuring door kleding en voor het beschermen van zitvlakken van meubelen.

Nubuck Care set

Nubuck Care set

Inhoud:
400 ml Anilineprotector / Schuurblok voor leer / Aniline gum / Spons


Het Nubuk Care set beschermt ruw leder, suède en aniline tegen verkleuren en uitdrogen. Door middel van o.a. de anilineprotector, het aniline sandblock en de aniline gum in deze Care set kan je gerust zijn van een optimale verzorging en onderhoud van je zitmeubel.

Leatherette Care set

Leatherette Care set

Inhoud:
150 ml Reiniger / 150 ml Verzorgingslotion / Spons / Doek


De Leatherette Care set is uitermate geschikt voor een milde reiniging van verontreinigd kunstleder en kunststoffen. Deze set zorgt voor de conservering, verzorging en bescherming van kunstleder en kunststoffen tegen wrijfsporen en vuil. Middels de Leatherette Cleaner en Leatherette Care taking lotion ben je optimaal voorbereid om je zitmeubel te reinigen en te onderhouden.

Textile Care set

Textile Care set

Inhoud:
200 ml Textielreiniger / Reinigingsspons / Reinigingsborstel
De Textile Care setis met zorg samengesteld. Deze set bevat o.a. een Textile Cleaner, spons en een speciale borstel voor een milde reiniging voor hoogwaardige stoffering en tapijten. Met cirkelvormige bewegingen kunnen verontreinigde oppervlakten makkelijk worden gereinigd. Deze Care set is naast het verwijderen van vlekken ook geschikt voor grootschalige schoonmaak.

CARE+
CARE+

Wij staan voor je klaar!

Oeps een vlek? Of een kras op je nieuwe design poot? Geen probleem, wij zijn er voor je!

Met het CARE+ Garantie plan heb je garantie vanuit Henders & Hazel zelf op je nieuwe meubel. Zo kan je optimaal genieten. Is er een probleem? Onze specialisten lossen dit bij je thuis voor je op!

  • Zekerheid voor je nieuwe zitmeubel
  • Professionele hulp bij vlekken
  • Professionele hulp bij calamiteiten
  • 100% garantie op de constructie
  • 1e hulpcatalogus voor snelle hulp

 Benieuwd naar meer informatie? Klik hier...