Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Buffetkasten

Een buffetkast is het meubel waarin servies, tafellakens en bestek wordt opborgen. Daarom wordt deze kast ook wel servieskast genoemd. De buffetkast bestaat uit een onderkast, vaak voorzien van gesloten kastdeuren en laden en daar bovenop staat een deel voorzien van open deuren met vitrineglas. Ooit had deze kast een ouderwets imago, maar de eigentijdse buffetkasten in de collecties van Henders & Hazel mogen gezien worden! Dus als je een kast wilt kopen, bekijk dan al onze mogelijkheden.

Houten buffetkasten

Bij Henders & Hazel is hout een geliefd materiaal om buffetkasten mee te maken. Het voordeel van hout is dat het tijdloos is en van nature een warme uitstraling heeft, waardoor het al snel bij elke woonstijl past. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame houtsoorten, al dan niet gecombineerd met houtfineer en MDF. Wil je de houten buffetkast in een andere kleur? Ook dat kan; ze zijn in verschillende kleuren leverbaar en bovendien kun je ook nog kiezen uit meerdere soorten afwerkingen. Hierdoor kun je de buffetkast perfect afstemmen op jouw interieur.

Buffetkasten voor iedere woonstijl

In onze collectie vind je buffetkasten in verschillende soorten, maten en stijlen. Hierdoor vind je altijd een buffetkast die perfect past bij jouw interieur. Ben je op zoek naar een nostalgische uitstraling? Dan zijn onze landelijke buffetkasten waar je naar op zoek bent. De moderne buffetkasten bestaan uit strakke lijnen, zonder tierlantijntjes. Ook vind je in onze collectie nog tal van tijdloze buffetkasten, die binnen vrijwel elke woonstijl goed tot hun recht komen. Het mooie aan onze buffetkasten is dat ze voorzien zijn van handigheden, zoals een soft closing systeem en geïntegreerde verlichting.  

Buffetkast kopen?

Heb jij de perfecte buffetkast gevonden? Koop je nieuwe buffetkast eenvoudig online. Wil je liever onze buffetkasten in het echt komen bekijken? Kom dan gezellig langs in één van onze Henders & Hazel winkels bij jou in de buurt.

 

Sortering op:
Resultaten: 4 (4)
Breedte:
Hoogte:
Diepte: