Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Buffetkasten

De buffetkast, je kent ze vast wel. Ze bestaan uit een onderkast, vaak voorzien gesloten kastdeuren en laden en daar bovenop staat een deel voorzien van open deuren voorzien van vitrineglas. Ooit had deze kast een wat ouderwets imago, maar de eigentijdse buffetkasten in de collecties van Henders & Hazel mogen gezien worden! Dus als je een kast wilt kopen, kijk welke mogelijkheden we je te bieden hebben.

Houten buffetkasten tijdloos mooi

Hout is een geliefd materiaal om meubels van te maken, dat geldt ook voor onze buffetkasten. Hout heeft van nature een warme uitstraling, waardoor het al snel bij elke woonstijl past. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame houtsoorten, al dan niet gecombineerd met houtfineer en mdf. De houten buffetkasten kunnen in verschillende kleuren geleverd worden, waarbij ook meerdere soorten afwerking mogelijk zijn.

Landelijk of modern, de buffetkast is populair in elke woonstijl

We hebben buffetkasten in verschillende stijlen, zodat je voor elk interieur een passende buffetkast kunt kopen. Onze landelijke buffetkasten hebben die mooie nostalgische uitstraling, al dan niet met een mooie vintage look. De moderne buffetkasten bestaan uit strakke lijnen, zonder tierlantijntjes. Daarnaast hebben we nog de meer tijdloze buffetkasten, die binnen vrijwel elke woonstijl goed tot hun recht komen. Het mooie aan de buffetkast van deze tijd is dat ze voorzien zijn van handigheden zoals een soft closing systeem en geïntegreerde verlichting.

Sortering op:
Resultaten: 3 (3)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: