Dé winactie van het jaar: jouw interieur experience!

Dé winactie van het jaar: jouw interieur experience!

Publicatiedatum 6 maart 2020

Volgens Marco Borsato zijn de meeste dromen bedrog, maar niet als het van ons afhangt. Want in maart pakken we uit met onze grootste winactie ooit! En dat gebeurt in samenwerking met Woninginrichting-Aanhuis.nl, met respect voor elkaars business. Wij zijn de specialisten wat meubels betreft, zij helpen je verder met vloeren, raamdecoratie, gordijnen en behang.

Wil jij een complete interieur experience winnen t.w.v. maar liefst €10.595? Daar zeg je toch geen nee tegen?
Is jouw woonkamer toe aan een make-over, maar weet je niet goed hoe of waar te beginnen, dan is dit jouw kans. Maar laten we beginnen bij het begin.

Wat houdt het in?

Wat houdt het in?

“Interieur experience” betekent net zo veel als “interieur ervaring”. En dat mag je heel letterlijk nemen.

  • Je start de dag bij Woninginrichting-Aanhuis.nl waar je de hele ochtend uitgebreid interieuradvies krijgt voor jouw nieuwe woonkamer t.w.v. €595, plus een cheque van €5000 die je ter plaatse onmiddellijk kunt besteden.

  • Lunch met bubbels erbij? Ja hoor, ook daar is tijd voor. Smakelijk!

  • Honger gestild? Dan trek je samen met een styliste naar Henders & Hazel en zoek je, op basis van je op maat gemaakte interieurplan, alle meubels en accessoires uit t.w.v. wel €5000. Nadien komen we bij jou thuis werk maken van de herinrichting van de woonkamer van jouw dromen. En wees gerust, alles wordt perfect opgemeten en gemonteerd door Woninginrichting-Aanhuis.nl en wij zorgen ervoor dat alle meubels op de juiste plek staan, inclusief professionele styling.
Pinnen om te winnen!

Maak een collage met je favoriet pins op je Pinterest-bord
Hoe doe je mee?

Hoe doe je mee?

Te mooi om waar te zijn, zeg je? Helemaal niet, maar om kans te maken op deze ultieme interieur make-over, vragen we wel wat in ruil.

  1. Maak, als je dat nog niet hebt, een account aan op Pinterest.

  2. Maak een nieuw Pinterest-bord aan en geef dat de naam "Mijn interieur experience voorjaar". Zorg ervoor dat het bord openbaar is!

  3. Voeg minimaal 3 foto’s van je huidige woonkamer toe aan je bord. Een plattegrond is ook erg handig.

  4. Pin tussen zondag 1 maart en dinsdag 31 maart jouw favoriete items van hendersandhazel.nl en Woninginrichting-Aanhuis.nl op dit Pinterest-bord en voeg in de beschrijving bij iedere pin de hashtag #mijninterieurexperience toe. Laat ons zien wat jouw persoonlijke woonstijl is en maak met producten van beide websites een mooie collage van je favoriete items.

  5. Ben je helemaal tevreden met je bord? Vul dan het formulier in met je gegevens, voeg de url van jouw bord toe, vertel ons hoe je woonkamer er nu uit ziet én waarom jíj deze interieur experience moet winnen!

  6. Klaar? Druk op de knop ‘Verstuur’. Je maakt nu kans op een geheel verzorgde dag met persoonlijk stijladvies en € 10.000 shoptegoed!

Waarom moet je zeker meedoen?

Sinds de lancering van de actie op 1 maart zijn er al 443 borden op Pinterest aangemaakt. Het loopt echt als een trein en we zijn nog niet eens halverwege!

Twijfel je dus nog om mee te doen? Of lijkt het je allemaal te veel moeite of een beetje complex? Laat je niet afschrikken. Je kunt ons via Facebook altijd om hulp vragen, maar ook hier kun je alle stappen en actievoorwaarden nog een keer in alle rust nalezen.

Dat dit een hele speciale actie is die jou gratis en voor niks een compleet nieuwe woonkamer kan opleveren, hoeven we je niet meer uit te leggen. Meedoen is dus een must! Je hebt nog t.e.m. 31 maart de tijd. In de week van 13 april maken we de gelukkige winnaar bekend. Ga jij aan de haal met €10.000 shoptegoed én een interieuradvies op maat t.w.v. €595?

Heel veel succes en minstens evenveel pin-plezier!

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Ook interessant...