Anke stylet Margriet Winterfair

Styliste Anke is gevraagd om het trendplein op de Margriet Winterfair in te richten. Ben je benieuwd hoe ze dat aanpakt? Lees haar blog!

Bij Henders & Hazel hoef ik me echt geen moment te vervelen! Nog maar net hebben we de laatste bezoekers van de huisshow uitgezwaaid of het volgende evenement staat alweer voor de deur: de Margriet Winterfair. Echt een superleuk event en dit jaar voor het eerst in Den Bosch. Als Brabantse ben ik dus dubbel trots dat ik bij kan dragen aan de sfeervolle inrichting van de Winterfair.

Trendplein met actuele woontrends

Als Henders & Hazel zijn we gevraagd om op het trendplein de actuele woontrends te laten zien. Nou, gráág natuurlijk! Ik ben zelf namelijk heel enthousiast over de trend Denim drift, die niet voor niet is gekozen tot dé must-have kleur van 2017! En wat is er leuker dan dat enthousiasme delen? Deze diepblauwe kleur vind ik heel veelzijdig en doet in vergelijking tot andere blauwe tinten bijna warm aan. En wat helemaal fijn is: je kunt hem ontzettend goed combineren. Bijvoorbeeld met een bank in warmbruin leer, met kikarhouten meubels, of met koperkleurige accessoires voor een luxe uitstraling.

Denim drift trendkleur

Het inrichten van het woonplein begon zoals gewoonlijk met een aantal ideeën die ik uitwerk in een moodboard. Dat moodboard heb ik besproken met Margriet en daarna kon ik aan de slag met het bij elkaar zoeken van alle meubels en accessoires die ik in het gekozen thema vind passen.

De woensdag voor de Fair opent ga ik met een paar sterke mannen naar De Bosch en gaan we het plein van zo’n 36 m2 helemaal inrichten. Daar zijn we wel even mee bezig!

 

Moodboard denim drift

Eind van de middag zet ik dan zelf de puntjes op de i met de laatste woondecoratie, zodat het er piekfijn uitziet. Waarschijnlijk loop ik vervolgens nog even langs bij de Margriet vriendinnenlounge, want die is ook ingericht met meubels van Henders & Hazel.

Als de Margriet Winterfair open is, zit mijn werk erop. Maar als ik de kans krijg, wip ik zeker nog wel even binnen. Ik ben namelijk best nieuwsgierig wat de bezoekers straks van ‘ons’ trendplein vinden…

Anke van Bommel

Styliste Henders & Hazel