Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Bestel het H&H woon- en inspiratiemagazine


Op zoek naar woontips? Styling ideeën? Interieur inspiratie? In ons Henders & Hazel woon- en inspiratiemagazine vind je ruim 236 pagina’s boordevol sfeervolle foto’s en adviezen om je huis in te richten.

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine geeft een compleet overzicht van al onze meubelcollecties. Handig zijn de verschillende woonstijlen die we uitlichten. Binnen deze woonstijlen laten we je zien hoe je kunt spelen met kleuren en materialen binnen een bepaalde stijl. Laat je inspireren door de foto’s en doe ideeën op hoe je meubels en accessoires tot een sfeervol geheel kunt combineren.

Ook wooninspiratie opdoen? Bestel dan hier gratis ons woon- en inspiratiemagazine. Blader door de verschillende collecties, vouw ezelsoren bij je favorieten of scheur en knip de foto’s uit die je aanspreken en maak je eigen moodboard ter inspiratie.

Uiteraard hebben we ook een online magazine voor waar je heerlijk doorheen kunt bladeren. Lekker met de laptop, tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt op zoek naar nieuwe woonideeën en interieurinspiratie.

Dit e-mailadres is al bij ons bekend.

Klik hieronder om in te loggen of je wachtwoord op te vragen.

Je gegevens

Je adres gegevens

We hebben je adres niet kunnen opvragen,
weet je zeker dat je postcode en huisnummer klopt?

Winkelkeuze

(Toon alle winkels)

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine wordt verstuurd door de winkel van je keuze.

8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 590 beoordelingen
 • Het geeft veel inspiratie het magazine.
  2-8-2018

  10

 • voor mij is jullie inspiratie goed grtjes
  2-8-2018

  8

 • Prachtige meubels en accessoires, ook in de vestiging in Goes zijn de medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam. Dikke duim omhoog!
  2-8-2018

  10

 • Geweldige catalogus , niets op aan te merken overzichtelijk en duidelijk.
  2-8-2018

  8

 • Mooie foto's. Boek is duidelijk en overzichtelijk
  2-8-2018

  7

 • Heel erg leuk boek! Leuke tips!
  2-8-2018

  10

 • Mooi magazine h
  Kijk het met plezier nog vaak in inmiddels zijn goed geslaagd en hebben een mooie bank Havanna gekocht en wachten in spannig af op de levering
  2-8-2018

  10

 • ik vond het ontzettend feestelijk om het prachtige blad in mijn brievenbus te krijgen. mijn man en ik zijn er echt voor gaan zitten met een kopje koffie. We zagen zoveel tips en mooie foto's dat we een map aangelegd hebben met voor ons geschikte ideeën. Mijn man was eerst niet enthousiast om echt te brainstormen over de inrichting van ons nieuwe huis( we krijgen 1 oktober de sleutel) maar na het blad helemaal wel!!! hij heeft er nu zoveel zin in!! bedankt voor het mooie blad. veel groetjes van Frouke
  2-8-2018

  9

 • Mooie meubels goede kwaliteit
  2-8-2018

  8

 • Erg leuke en inspirerende magazine. Mooi dat je complete interieur stijlen in een mooie setting kunt zien. Heeft ons ertoe aangezet om meubels en accessoires bij elkaar te vinden en deze staan en hangen intussen in ons interieur.
  2-8-2018

  9