Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Bestel het H&H woon- en inspiratiemagazine


Op zoek naar woontips? Styling ideeën? Interieur inspiratie? In ons Henders & Hazel woon- en inspiratiemagazine vind je ruim 236 pagina’s boordevol sfeervolle foto’s en adviezen om je huis in te richten.

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine geeft een compleet overzicht van al onze meubelcollecties. Handig zijn de verschillende woonstijlen die we uitlichten. Binnen deze woonstijlen laten we je zien hoe je kunt spelen met kleuren en materialen binnen een bepaalde stijl. Laat je inspireren door de foto’s en doe ideeën op hoe je meubels en accessoires tot een sfeervol geheel kunt combineren.

Ook wooninspiratie opdoen? Bestel dan hier gratis ons woon- en inspiratiemagazine. Blader door de verschillende collecties, vouw ezelsoren bij je favorieten of scheur en knip de foto’s uit die je aanspreken en maak je eigen moodboard ter inspiratie.

Uiteraard hebben we ook een online magazine voor waar je heerlijk doorheen kunt bladeren. Lekker met de laptop, tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt op zoek naar nieuwe woonideeën en interieurinspiratie.

Dit e-mailadres is al bij ons bekend.

Klik hieronder om in te loggen of je wachtwoord op te vragen.

Je gegevens

Je adres gegevens

We hebben je adres niet kunnen opvragen,
weet je zeker dat je postcode en huisnummer klopt?

Winkelkeuze

(Toon alle winkels)

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine wordt verstuurd door de winkel van je keuze.

8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 590 beoordelingen
 • Het magazine is een goede inspiratiebron voor het opdoen van inspiratie bij het inrichten van een nieuwe woning
  2-8-2018

  8

 • Mooi spul!
  2-8-2018

  9

 • Leuk magazine, lekker om inspiratie uit te halen en nog voor een redelijk betaalbare prijs.
  2-8-2018

  8

 • I.v.m. de koop van een nieuwbouwappartement willen wij inspiratie opdoen: wij willen de meeste meubelen vervangen. In het magazine hebben we al een aantal leuke ideeën op gedaan. Zodra meer bekend is wanneer ons appartement gereed is zullen we beslist wederom een bezoek brengen aan een van de showrooms
  2-8-2018

  9

 • Voor zover geslaagd van H&H wat ik in gids vond, bij Eijerkamp Zutphen.
  2-8-2018

  9

 • Leuke tips en foto voorbeelden van hoe iets te combineren.
  Ook combinaties van kleuren erg interessant.

  Kortom: Je kunt uit het boek inspiratie halen hoe je jou woning kamer voor kamer in zou kunnen richten.
  2-8-2018

  7

 • Een aantrekkelijk magazine. Misschien leuk om elke keer een bepaald soort meubel te belichten; bijvoorbeeld relaxfauteuils oid
  2-8-2018

  8

 • Ben net verhuisd en nog op zoek naar een inrichting naar mijn smaak. Veel moois gezien. Nu een planning en moodboards gemaakt. Eerst nog even sparen en dan mag ik alles bestellen. Heel veel zin in. Heb alles kunnen vinden in dit magazine.
  2-8-2018

  8

 • Heel afwisselend👍
  2-8-2018

  10

 • Een super mooi magazine met goede stylingsideeën en tips! Het magazine is logisch opgebouwd en heerlijk om door heen te bladeren in het zonnetje. De catalogus achterin met alle beschikbare afmetingen en de daarbij horende prijzen is helemaal top! Ga zo door!!
  2-8-2018

  9