Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Bestel het H&H woon- en inspiratiemagazine


Op zoek naar woontips? Styling ideeën? Interieur inspiratie? In ons Henders & Hazel woon- en inspiratiemagazine vind je ruim 236 pagina’s boordevol sfeervolle foto’s en adviezen om je huis in te richten.

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine geeft een compleet overzicht van al onze meubelcollecties. Handig zijn de verschillende woonstijlen die we uitlichten. Binnen deze woonstijlen laten we je zien hoe je kunt spelen met kleuren en materialen binnen een bepaalde stijl. Laat je inspireren door de foto’s en doe ideeën op hoe je meubels en accessoires tot een sfeervol geheel kunt combineren.

Ook wooninspiratie opdoen? Bestel dan hier gratis ons woon- en inspiratiemagazine. Blader door de verschillende collecties, vouw ezelsoren bij je favorieten of scheur en knip de foto’s uit die je aanspreken en maak je eigen moodboard ter inspiratie.

Uiteraard hebben we ook een online magazine voor waar je heerlijk doorheen kunt bladeren. Lekker met de laptop, tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt op zoek naar nieuwe woonideeën en interieurinspiratie.

Dit e-mailadres is al bij ons bekend.

Klik hieronder om in te loggen of je wachtwoord op te vragen.

Je gegevens

Je adres gegevens

We hebben je adres niet kunnen opvragen,
weet je zeker dat je postcode en huisnummer klopt?

Winkelkeuze

(Toon alle winkels)

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine wordt verstuurd door de winkel van je keuze.

8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 590 beoordelingen
 • Lastig, ik wil in september de collectie bekijken in een woonwinkel omdat ik pas in november ga verhuizen. Ik heb gegrasduind en wat pagina's apart gelegd.
  2-8-2018

  7

 • Prima Magazine met veel plezier doorgelezen.
  2-8-2018

  9

 • Het woonmagazine heeft mij geholpen om een keuze te maken voor mijn nieuwe inrichting van de woonkamer.
  2-8-2018

  8

 • Leuk!
  2-8-2018

  8

 • Mooi en overzichtelijk magazine. Vooral de technische informatie is goed beschreven en erg handig.
  Eigenlijk geen opmerkingen om het magazine nog beter te maken. Wel zouden sommige stappen op de website nog iets beter kunnen bij het 'zelf samen stellen van een bank'. En wat heel prettig zou zijn is als je een stof-staal zou kunnen aanvragen.
  2-8-2018

  9

 • mooi apparte stijl meubelen, heb zelf veel van de cape cod jammer dat die serie er niet meer is zoek nog steeds een eetkamertafel van die serie helaas niet meer verkrijgbaar, ik beveel iedereen het aan vooral jonge mensen die nog meubels etc. aanschaffen om hun huis in te richten keuze genoeg.
  2-8-2018

  9

 • Mooi blad,goed gefotografeerd en uitstraling van de ingerichte kamers... TOP
  2-8-2018

  8

 • Mooi magazine met veel wooninspiratie, leuke meubels en accessoires. Ik gebruik het magazine geregeld bij de stylingadviezen die ik geef!
  2-8-2018

  10

 • zier er allemaal goed uit

  heb verder geen tips
  2-8-2018

  8

 • Fijn om in te bladeren en inspiratie opdoen
  2-8-2018

  8