Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Bestel het H&H woon- en inspiratiemagazine


Op zoek naar woontips? Styling ideeën? Interieur inspiratie? In ons Henders & Hazel woon- en inspiratiemagazine vind je ruim 236 pagina’s boordevol sfeervolle foto’s en adviezen om je huis in te richten.

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine geeft een compleet overzicht van al onze meubelcollecties. Handig zijn de verschillende woonstijlen die we uitlichten. Binnen deze woonstijlen laten we je zien hoe je kunt spelen met kleuren en materialen binnen een bepaalde stijl. Laat je inspireren door de foto’s en doe ideeën op hoe je meubels en accessoires tot een sfeervol geheel kunt combineren.

Ook wooninspiratie opdoen? Bestel dan hier gratis ons woon- en inspiratiemagazine. Blader door de verschillende collecties, vouw ezelsoren bij je favorieten of scheur en knip de foto’s uit die je aanspreken en maak je eigen moodboard ter inspiratie.

Uiteraard hebben we ook een online magazine voor waar je heerlijk doorheen kunt bladeren. Lekker met de laptop, tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt op zoek naar nieuwe woonideeën en interieurinspiratie.

Dit e-mailadres is al bij ons bekend.

Klik hieronder om in te loggen of je wachtwoord op te vragen.

Je gegevens

Je adres gegevens

We hebben je adres niet kunnen opvragen,
weet je zeker dat je postcode en huisnummer klopt?

Winkelkeuze

(Toon alle winkels)

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine wordt verstuurd door de winkel van je keuze.

8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 590 beoordelingen
 • Leuk magazine. Iets om te bewaren en nog eens in te kijken.
  2-8-2018

  8

 • Ga zo door!! Prima blad!!
  2-8-2018

  10

 • Mooi blad.
  2-8-2018

  9

 • Dit blad gaf mij inspiratie om de winkel te bezoeken
  2-8-2018

  9

 • Leuke ideeën opgedaan
  2-8-2018

  7

 • Héél mooi magazine, die je weer op frisse ideeën brengt! Met mooie foto's van meubels en interieurs zodat je niet de deur uit hoeft, maar je thuis kan inbeelden en inmeten hoe het zou staan!
  2-8-2018

  10

 • In de gids staan allerlei verschillende stylen. Ik zelf zoek graag uit wat ik mooi vind, en verwerk dit in een aantal designs. Deze wil ik gaan verwerken in mijn toekomstige huis, dus ik zal binnenkort wat meubilair nodig hebben!

  Specifiek de kleurcombinaties en de lichte aanwezigheid van verschillende tinten kleuren, die wel goed bij elkaar passen. Dat is iets wat ik veel zie in de gids en ben ik van plan zeker te gebruiken!
  2-8-2018

  9

 • Mooi magazine
  2-8-2018

  9

 • Het is inspirerend om nieuwe ideeën op te doen.
  2-8-2018

  8

 • Prachtig woonblad
  2-8-2018

  8