Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Bestel het H&H woon- en inspiratiemagazine


Op zoek naar woontips? Styling ideeën? Interieur inspiratie? In ons Henders & Hazel woon- en inspiratiemagazine vind je ruim 236 pagina’s boordevol sfeervolle foto’s en adviezen om je huis in te richten.

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine geeft een compleet overzicht van al onze meubelcollecties. Handig zijn de verschillende woonstijlen die we uitlichten. Binnen deze woonstijlen laten we je zien hoe je kunt spelen met kleuren en materialen binnen een bepaalde stijl. Laat je inspireren door de foto’s en doe ideeën op hoe je meubels en accessoires tot een sfeervol geheel kunt combineren.

Ook wooninspiratie opdoen? Bestel dan hier gratis ons woon- en inspiratiemagazine. Blader door de verschillende collecties, vouw ezelsoren bij je favorieten of scheur en knip de foto’s uit die je aanspreken en maak je eigen moodboard ter inspiratie.

Uiteraard hebben we ook een online magazine voor waar je heerlijk doorheen kunt bladeren. Lekker met de laptop, tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt op zoek naar nieuwe woonideeën en interieurinspiratie.

Dit e-mailadres is al bij ons bekend.

Klik hieronder om in te loggen of je wachtwoord op te vragen.

Je gegevens

Je adres gegevens

We hebben je adres niet kunnen opvragen,
weet je zeker dat je postcode en huisnummer klopt?

Winkelkeuze

(Toon alle winkels)

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine wordt verstuurd door de winkel van je keuze.

8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 590 beoordelingen
 • Zeer
  Sytlvol en inspirerend!
  2-8-2018

  9

 • Leuk magazine met leuke betaalbare meubels. En leuke ideeën voor de inrichting van je huis
  2-8-2018

  9

 • Heb tv kastje salontafel eettafel van la portemonnee heel mooi donderdag word de buffetkast gebracht
  2-8-2018

  10

 • Ik had per ongeluk twee boeken aangevraagd, wat achteraf erg handig was. Want ik zat samen met mijn moeder op de bank met ieder een boek op schoot: 'Kijk op bladzijde 63, dat is een mooie kast!' En 'Zo'n klok als op bladzijde 17 bedoel ik nou!' Uiteindelijk een goed beeld gekregen van de meubelen die we hebben gekocht. Het blijft toch lastig om het allemaal voor te stellen, hoe het dan in je eigen huis zal staan. Die foto's maken het tastbaarder. Heel fijn!
  2-8-2018

  9

 • Mooie foto’s en genoeg voorbeelden om te combineren. Het zou Leuk zijn als er meer accesoires te koop waren. Goede prijs kwaliteit verhouding.
  2-8-2018

  9

 • heelleuke ideen en mooie meubellijn .
  2-8-2018

  8

 • Veel informatie en opties en mooie opstellingen.
  2-8-2018

  8

 • Mooi magazine met veel wooninspiratie en mooie collectie meubelen waarvan zelf ook een mooie bank in bestelling hebben.
  2-8-2018

  9

 • Zo'n mooi magazine pak ik steeds weer om er bij weg te dromen hoe mijn huis er uit zou kuncnen zien. Fantastisch!
  2-8-2018

  10

 • Het woon en inspiratiemagazine geeft na mijns inziens een volledig beeld van wat jullie in ,en wij in huis kunnen hebben!!
  2-8-2018

  8