Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Bestel het H&H woon- en inspiratiemagazine


Op zoek naar woontips? Styling ideeën? Interieur inspiratie? In ons Henders & Hazel woon- en inspiratiemagazine vind je ruim 236 pagina’s boordevol sfeervolle foto’s en adviezen om je huis in te richten.

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine geeft een compleet overzicht van al onze meubelcollecties. Handig zijn de verschillende woonstijlen die we uitlichten. Binnen deze woonstijlen laten we je zien hoe je kunt spelen met kleuren en materialen binnen een bepaalde stijl. Laat je inspireren door de foto’s en doe ideeën op hoe je meubels en accessoires tot een sfeervol geheel kunt combineren.

Ook wooninspiratie opdoen? Bestel dan hier gratis ons woon- en inspiratiemagazine. Blader door de verschillende collecties, vouw ezelsoren bij je favorieten of scheur en knip de foto’s uit die je aanspreken en maak je eigen moodboard ter inspiratie.

Uiteraard hebben we ook een online magazine voor waar je heerlijk doorheen kunt bladeren. Lekker met de laptop, tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt op zoek naar nieuwe woonideeën en interieurinspiratie.

Dit e-mailadres is al bij ons bekend.

Klik hieronder om in te loggen of je wachtwoord op te vragen.

Je gegevens

Je adres gegevens

We hebben je adres niet kunnen opvragen,
weet je zeker dat je postcode en huisnummer klopt?

Winkelkeuze

(Toon alle winkels)

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine wordt verstuurd door de winkel van je keuze.

8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 590 beoordelingen
 • een erg mooi woonmagazine. we kijken hem door en vinden samen de meubels die we mooi vinden. als we weten wat we willen komen we in de zaak voor nog meer wooninspiratie. zo groeien we langzaam naar ons nieuw interieur.
  12-2-2019

  10

 • Inspirerende ideeen....
  11-2-2019

  8

 • Ik werd verliefd op het plaatje van de Praia bank. Dit is de reden geweest waarom ik hem in het echt ben gaan bekijken. En hem vervolgens ook gekocht heb!
  11-2-2019

  10

 • Het magazine geeft mij veel inspiratie voor het inrichten van de woonkamer in m'n nieuwe huis. De collectie van Henders & Hazel staat mooi en overzichtelijk weergegeven in dit magazine. Het nodigt mij uit om een keer in de winkel te gaan kijken.
  9-2-2019

  8

 • Mooi boek met leuke ideeen voor mijn nieuwe huis
  9-2-2019

  10

 • Mooie meubelen je krijgt er veel inspiratie door
  8-2-2019

  8

 • Het zijn mooie meubels die aansluiten bij onze smaak. Inmiddels al het nodige van gekocht bij Woonwenz in Goes
  8-2-2019

  8

 • Mooi vorm gegeven boek
  7-2-2019

  9

 • Het is een erg goed verzorgd woon- en inspiratiemagazine. Zeker voor iemand als ik die wel wat hulp kan gebruiken bij het inrichten van het huis. Heb daar zelf niet zo heel veel kijk op. In het boek zie ik combinaties waarop ik niet zou komen, maar die ik wel erg mooi vind en de moeite waard om eens een kijkje te nemen in een woonwinkel bij ons in de buurt. die het merk Henders & Hazel voert. Was inspirerend en krijgt zeker een vervolg!
  6-2-2019

  9

 • Het is een mooi, goed overzichtelijk woonmagazine. De collecties en woonstylen worden duidelijk gepresenteerd en het geeft je door alle ideeën ruim voldoende inspiratie om je woning naar eigen idee (opnieuw)in te richten
  6-2-2019

  8