Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Bestel het H&H woon- en inspiratiemagazine


Op zoek naar woontips? Styling ideeën? Interieur inspiratie? In ons Henders & Hazel woon- en inspiratiemagazine vind je ruim 236 pagina’s boordevol sfeervolle foto’s en adviezen om je huis in te richten.

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine geeft een compleet overzicht van al onze meubelcollecties. Handig zijn de verschillende woonstijlen die we uitlichten. Binnen deze woonstijlen laten we je zien hoe je kunt spelen met kleuren en materialen binnen een bepaalde stijl. Laat je inspireren door de foto’s en doe ideeën op hoe je meubels en accessoires tot een sfeervol geheel kunt combineren.

Ook wooninspiratie opdoen? Bestel dan hier gratis ons woon- en inspiratiemagazine. Blader door de verschillende collecties, vouw ezelsoren bij je favorieten of scheur en knip de foto’s uit die je aanspreken en maak je eigen moodboard ter inspiratie.

Uiteraard hebben we ook een online magazine voor waar je heerlijk doorheen kunt bladeren. Lekker met de laptop, tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt op zoek naar nieuwe woonideeën en interieurinspiratie.

Dit e-mailadres is al bij ons bekend.

Klik hieronder om in te loggen of je wachtwoord op te vragen.

Je gegevens

Je adres gegevens

We hebben je adres niet kunnen opvragen,
weet je zeker dat je postcode en huisnummer klopt?

Winkelkeuze

(Toon alle winkels)

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine wordt verstuurd door de winkel van je keuze.

8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 590 beoordelingen
 • Wij verhuizen van Zaandam naar Zevenaar.
  Gelukkig zijn jullie daar ook.
  24-10-2018

  8

 • Een heel fijn boek en er staat al zoveel in maar helaas niet alles maar dat is wel logische. Verder erg tevreden en fijn om te lezen en te bekijken
  23-10-2018

  9

 • Goed & informatief en zag er met de voorbeelden goed uit.
  Feedback: Meer richten op inspiratie en creativiteit van de consument ( VT Wonen stijl) waarin de eigen assortiment als voorbeeld wordt afgebeeld.
  22-10-2018

  7

 • Mooi boek. Leuke voorbeelden. Gezellig om doorheen te bladeren. Het heeft mij op ideeën gebracht. Bedankt!
  21-10-2018

  10

 • Als styliste is het erg inspirerend om het woonmagazine te hebben. Ik word er vrolijk van en mijn ideeen gaan nog verder door dit magazine.
  Altijd leuk om door te bladeren en er zeker wat van op te steken. Je blijft op de hoogte van kleur en sfeer echt fantastisch .
  Daarom bestel ik elke keer een magazine om mijn inspiratie in mijn vak te kunnen uitleven. Ik raad het iedereen aan die moeilijk een keuze kan maken voor zijn of haar woning. Met dit magazine kom je er zeker uit!
  20-10-2018

  8

 • Mooi boek om ideeen op te doen.
  20-10-2018

  8

 • Een fijn boek, we hebben de eetkamerstoelen (jake) gekocht in Volendam. Goede bediening ven een jonge dame, we kwamen niet om te kopen , maar toch gedaan. Zeer tevreden, ook de bezorging was perfect. Kortom zeer blij met onze aankoop.

  Met vriendelijke groet,

  J.W. Schol.

  Berkhout
  20-10-2018

  8

 • We zijn ons aan het oriënteren wat voor meubels we graag willen hebben in ons nieuwe huis. Jullie brochure leent zich daar perfect voor.
  18-10-2018

  7

 • De collecties zijn mooi en inspiratievol.
  We hebben al veel mooie ideeën voor ons nieuwe huis!
  18-10-2018

  8

 • Ik vond het jammer dat ik een zomereditie kreeg terwijl ik in de winter pas ga verhuizen. Dan voelt het heel erg seizoensgebonden, en direct ook achterhaald. Ik had liever wat tijdloze ideeën ontvangen in de trends van nu. Want een huis ga je niet ieder seizoen omtoveren.
  18-10-2018

  7