Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Bestel het H&H woon- en inspiratiemagazine


Op zoek naar woontips? Styling ideeën? Interieur inspiratie? In ons Henders & Hazel woon- en inspiratiemagazine vind je ruim 236 pagina’s boordevol sfeervolle foto’s en adviezen om je huis in te richten.

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine geeft een compleet overzicht van al onze meubelcollecties. Handig zijn de verschillende woonstijlen die we uitlichten. Binnen deze woonstijlen laten we je zien hoe je kunt spelen met kleuren en materialen binnen een bepaalde stijl. Laat je inspireren door de foto’s en doe ideeën op hoe je meubels en accessoires tot een sfeervol geheel kunt combineren.

Ook wooninspiratie opdoen? Bestel dan hier gratis ons woon- en inspiratiemagazine. Blader door de verschillende collecties, vouw ezelsoren bij je favorieten of scheur en knip de foto’s uit die je aanspreken en maak je eigen moodboard ter inspiratie.

Uiteraard hebben we ook een online magazine voor waar je heerlijk doorheen kunt bladeren. Lekker met de laptop, tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt op zoek naar nieuwe woonideeën en interieurinspiratie.

Dit e-mailadres is al bij ons bekend.

Klik hieronder om in te loggen of je wachtwoord op te vragen.

Je gegevens

Je adres gegevens

We hebben je adres niet kunnen opvragen,
weet je zeker dat je postcode en huisnummer klopt?

Winkelkeuze

(Toon alle winkels)

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine wordt verstuurd door de winkel van je keuze.

8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 456 beoordelingen
 • Een prettig magazine, bijna een glossy, om inspiratie op te doen voor ons nieuwe huis. De collecties zijn mooi gefotografeerd en het blad is duidelijk en overzichtelijk ingedeeld.
  9-8-2018

  8

 • Ik vind de hoekbankcollectie zeer inspirerend. Vooral de NOVARA-bank in de kleur geel met zwart metalen poten vinden wij heel interessant en werkelijk een prachtig design . Wij overwegen deze bank aan te gaan schaffen, maar de discussie gaat nu vooral om moet het leer zijn of toch een stoffen bank. Als wij de bank gaan aankopen denken wij aan de oktobermaand cq. woonmaand.

  Wat betreft de kwaliteit ga ik er vanuit dat gezien de totaalprijs van deze bank( incl. pocketvering ) heel goed moet zijn. Ook heb ik veel vertrouwen in de garantievoorwaarden van de fa. Henders en Hazel.

  Wij hebben de showroom van Henders en Hazel in Maastricht bezocht en wat ons op viel de prachtige collectie van Henders en Hazel. Ook de eetkamerstoelen en de ronde eetkamertafels vonden wij vonden wij van een prachtig design. Zelden gezien zulke mooie eetkamerstoelen en dat voor een betaalbare prijs! De hele showroom was een genot om te zien .
  8-8-2018

  8

 • leuk en mooi magazin . om je huis opnieuw in te richten is het een mooi hulpmiddel
  8-8-2018

  8

 • We zijn nog niet helemaal toe aan inrichten. Na de verhuizing pas. Wel vast ideeën opdoen.
  8-8-2018

  8

 • Een erg mooie catalogus waar ik veel ideeën heb opgedaan als wij straks ons interieur willen veranderen!
  7-8-2018

  8

 • Ziet er allemaal heel mooi uit.
  7-8-2018

  8

 • Mooi en duidelijk boek waar ik zeker wat aan gehad heb met aanschaf van nieuwe inboedel ! Zeer tevreden
  7-8-2018

  10

 • Erg mooi magazine met veel leuke inspiratie en tips.
  6-8-2018

  10

 • Ik vond het een overzichtelijke catalogus.
  6-8-2018

  7

 • het is gewoon een perfect leuk ideeënboekje met leuke artikelen die je kunnen inspireren.
  6-8-2018

  8