Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Bestel het H&H woon- en inspiratiemagazine


Op zoek naar woontips? Styling ideeën? Interieur inspiratie? In ons Henders & Hazel woon- en inspiratiemagazine vind je ruim 236 pagina’s boordevol sfeervolle foto’s en adviezen om je huis in te richten.

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine geeft een compleet overzicht van al onze meubelcollecties. Handig zijn de verschillende woonstijlen die we uitlichten. Binnen deze woonstijlen laten we je zien hoe je kunt spelen met kleuren en materialen binnen een bepaalde stijl. Laat je inspireren door de foto’s en doe ideeën op hoe je meubels en accessoires tot een sfeervol geheel kunt combineren.

Ook wooninspiratie opdoen? Bestel dan hier gratis ons woon- en inspiratiemagazine. Blader door de verschillende collecties, vouw ezelsoren bij je favorieten of scheur en knip de foto’s uit die je aanspreken en maak je eigen moodboard ter inspiratie.

Uiteraard hebben we ook een online magazine voor waar je heerlijk doorheen kunt bladeren. Lekker met de laptop, tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt op zoek naar nieuwe woonideeën en interieurinspiratie.

Dit e-mailadres is al bij ons bekend.

Klik hieronder om in te loggen of je wachtwoord op te vragen.

Je gegevens

Je adres gegevens

We hebben je adres niet kunnen opvragen,
weet je zeker dat je postcode en huisnummer klopt?

Winkelkeuze

(Toon alle winkels)

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine wordt verstuurd door de winkel van je keuze.

8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 456 beoordelingen
 • Mooie collecties , ideeën opdoen voor inrichting van onze zoon/ schoondochter in hun nieuwe huis.
  Vindt wel veel donkere houten kasten, had graag wat lichtere kleur kastenwanden gezien.
  5-9-2018

  10

 • Super mooi magazine, geeft zeer veel inspiratie! Wat voor mij alleen ontbreekt, zijn foto's van de meubels in de andere leverbare kleuren (bij de meubels waarbij dat mogelijk is.) Wanneer je meubels koopt van deze kwaliteit (en prijs), ga je er van uit dat ze heel lang mee gaan. Dan is het fijn dat je de producten van te voren echt goed kunt zien in de verschillende kleuren, zodat je de juiste keuze kunt maken.
  5-9-2018

  8

 • Leuke catalogus om inspiratie op te doen.
  4-9-2018

  8

 • Er staan een hele hoop leuke ideeen in om over na te denken welke stijl en kleuren bij jouw eigen stijl past.
  Heel overzichtelijk en wij hebben ons voordeel eruit kunnen halen !
  1-9-2018

  8

 • Ik vind het een heel mooi en goed gestyled boek. Wij hebben al een aantal items uit het boek in onze kamee staan en het bevalt uitstekend. Wij zijn zeer tevreden over de service en het afleveren van de meubels is ook zeer goed geregeld.
  31-8-2018

  9

 • Ziet er goed uit en werkt ook goed inspiratiebron
  13-8-2018

  7

 • Een mooi en duidelijk overzicht van wat jullie verkopen. Zodra ik een ander appartement krijg, kom ik zeker terug bij jullie om een bestelling op te geven. Met veel plezier jullie magazine ingekeken en ook aan familie laten zien.
  13-8-2018

  10

 • Mooi blad ! Wil tzt de winkel bezoeken .
  12-8-2018

  8

 • Ik vond het een leuk en handzaam boekje met leuke ideeën.
  12-8-2018

  9

 • Kreeg inspiratie en goede ideeën hoe ik mijn appartement moet inrichten. Advies en raad van verkopers brachten mij op de goede weg .
  11-8-2018

  9