Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Bestel het H&H woon- en inspiratiemagazine


Op zoek naar woontips? Styling ideeën? Interieur inspiratie? In ons Henders & Hazel woon- en inspiratiemagazine vind je ruim 236 pagina’s boordevol sfeervolle foto’s en adviezen om je huis in te richten.

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine geeft een compleet overzicht van al onze meubelcollecties. Handig zijn de verschillende woonstijlen die we uitlichten. Binnen deze woonstijlen laten we je zien hoe je kunt spelen met kleuren en materialen binnen een bepaalde stijl. Laat je inspireren door de foto’s en doe ideeën op hoe je meubels en accessoires tot een sfeervol geheel kunt combineren.

Ook wooninspiratie opdoen? Bestel dan hier gratis ons woon- en inspiratiemagazine. Blader door de verschillende collecties, vouw ezelsoren bij je favorieten of scheur en knip de foto’s uit die je aanspreken en maak je eigen moodboard ter inspiratie.

Uiteraard hebben we ook een online magazine voor waar je heerlijk doorheen kunt bladeren. Lekker met de laptop, tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt op zoek naar nieuwe woonideeën en interieurinspiratie.

Dit e-mailadres is al bij ons bekend.

Klik hieronder om in te loggen of je wachtwoord op te vragen.

Je gegevens

Je adres gegevens

We hebben je adres niet kunnen opvragen,
weet je zeker dat je postcode en huisnummer klopt?

Winkelkeuze

(Toon alle winkels)

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine wordt verstuurd door de winkel van je keuze.

8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 590 beoordelingen
 • Je krijgt een goede indruk van mogelijke combinaties
  17-11-2018

  8

 • Jullie boek zag er gelikt uit!!mooi.!
  Leuke meubels gezien komen graag meermin echt bewonderen om uit te proberen hoe ze zitten.
  17-11-2018

  8

 • Mooie meubels! Duidelijk gepresenteerd. Ik hou bij woongidsen van een direct overzicht, meteen met prijzen/materiaal benoemd.
  15-11-2018

  9

 • Fantastisch magazinep
  15-11-2018

  8

 • Leuk boek om inspiratie op te doen. Wij gaan medio december 2019 verhuizen, en zijn aan het uitzoeken wat we dan voor meubels/accessoires willen
  15-11-2018

  8

 • Heel leuk boek, ik ben zelf bezig om een moodboard te maken en heb daarvoor veel plaatjes en stijlen in jullie magazine kunnen gebruiken. Ook fijn dat alle meubel collecties er zo uitgebreid in staan. Heb er al 1 op het oog..
  15-11-2018

  9

 • Fijne inspiratietips en betaalbare meubels, echt fijn!
  15-11-2018

  7

 • Leuke inpressie gezien Hierdoor ook weer andere inzichten gekregen over wat er allemaal mogelijk is
  14-11-2018

  9

 • Het is een mooi magazine waar mooie meubels in staan. Duidelijke foto's, duidelijke beschrijvingen, prijzen erbij, mooi papier, leuke ideeen voor de inrichting van het huis. Je wordt er hebberig van!
  14-11-2018

  8

 • Jullie hebben echt mooie meubels! Ik vind vooral de quebec serie heel erg mooi! En ben wel een beetje verliefd geworden op de dressette!
  Alleen zouden wij heel graag een bartafel willen hebben, alleen is die er helaas niet in de quebec serie, dat vind ik een beetje jammer! Komt die er misschien nog?
  13-11-2018

  8