Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Bestel het H&H woon- en inspiratiemagazine


Op zoek naar woontips? Styling ideeën? Interieur inspiratie? In ons Henders & Hazel woon- en inspiratiemagazine vind je ruim 236 pagina’s boordevol sfeervolle foto’s en adviezen om je huis in te richten.

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine geeft een compleet overzicht van al onze meubelcollecties. Handig zijn de verschillende woonstijlen die we uitlichten. Binnen deze woonstijlen laten we je zien hoe je kunt spelen met kleuren en materialen binnen een bepaalde stijl. Laat je inspireren door de foto’s en doe ideeën op hoe je meubels en accessoires tot een sfeervol geheel kunt combineren.

Ook wooninspiratie opdoen? Bestel dan hier gratis ons woon- en inspiratiemagazine. Blader door de verschillende collecties, vouw ezelsoren bij je favorieten of scheur en knip de foto’s uit die je aanspreken en maak je eigen moodboard ter inspiratie.

Uiteraard hebben we ook een online magazine voor waar je heerlijk doorheen kunt bladeren. Lekker met de laptop, tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt op zoek naar nieuwe woonideeën en interieurinspiratie.

Dit e-mailadres is al bij ons bekend.

Klik hieronder om in te loggen of je wachtwoord op te vragen.

Je gegevens

Je adres gegevens

We hebben je adres niet kunnen opvragen,
weet je zeker dat je postcode en huisnummer klopt?

Winkelkeuze

(Toon alle winkels)

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine wordt verstuurd door de winkel van je keuze.

8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 590 beoordelingen
 • aan de hand van de foto zijn we naar een winkel gegaan en hebben daar defenitief onze keuze gemaakt wat we wilden hebben nog bedankt voor het woonboek
  2-12-2018

  8

 • Sfeervolle brochure om alvast eens wat ideeën op te doen en om eventueel tot een moodboard te maken
  1-12-2018

  8

 • Vind heel mooi en inspirerend super
  1-12-2018

  10

 • Leuk magazine met een duidelijk overzicht van producten en inspirerende styling voorstellen. Ik ben erg blij dat ik het magazine thuis kon laten bezorgen.
  30-11-2018

  9

 • Ziet er prima uit, het heeft ons dan ook doen besluiten een bank van Henders and Hazel temkopen...
  30-11-2018

  8

 • Een prachtig woon-en inspirationmagazine.....mooie collectie meubels.
  30-11-2018

  10

 • Prachtig boek om ideeen op te doen voor ons nieuwe huis. Wij zijn al bekend met jullie merk dus dan weet je dat het ook kwaliteit is.
  29-11-2018

  7

 • Prachtig gestyled magazine met leuke ideeën voor inrichting en styling.
  29-11-2018

  9

 • The Magazine was really inspirational with quality of the Photos and the explanations/Design specifications it was infact a really great opportunity to understand and know all the different kind of styles and designs of Furnitures for the Home living.
  Great going Team.
  29-11-2018

  10

 • Super mooi boek, ik heb voldoende inspiratie voor de inrichting van mijn nieuwe appartement, binnenkort kom ik naar de showroom on het bijelkaar te zien.
  29-11-2018

  9