Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Bestel het H&H woon- en inspiratiemagazine


Op zoek naar woontips? Styling ideeën? Interieur inspiratie? In ons Henders & Hazel woon- en inspiratiemagazine vind je ruim 236 pagina’s boordevol sfeervolle foto’s en adviezen om je huis in te richten.

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine geeft een compleet overzicht van al onze meubelcollecties. Handig zijn de verschillende woonstijlen die we uitlichten. Binnen deze woonstijlen laten we je zien hoe je kunt spelen met kleuren en materialen binnen een bepaalde stijl. Laat je inspireren door de foto’s en doe ideeën op hoe je meubels en accessoires tot een sfeervol geheel kunt combineren.

Ook wooninspiratie opdoen? Bestel dan hier gratis ons woon- en inspiratiemagazine. Blader door de verschillende collecties, vouw ezelsoren bij je favorieten of scheur en knip de foto’s uit die je aanspreken en maak je eigen moodboard ter inspiratie.

Uiteraard hebben we ook een online magazine voor waar je heerlijk doorheen kunt bladeren. Lekker met de laptop, tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt op zoek naar nieuwe woonideeën en interieurinspiratie.

Dit e-mailadres is al bij ons bekend.

Klik hieronder om in te loggen of je wachtwoord op te vragen.

Je gegevens

Je adres gegevens

We hebben je adres niet kunnen opvragen,
weet je zeker dat je postcode en huisnummer klopt?

Winkelkeuze

(Toon alle winkels)

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine wordt verstuurd door de winkel van je keuze.

8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 590 beoordelingen
 • Vond het erg mooi en binnenkort een bezoekje plannen
  10-1-2019

  10

 • Schitterende meubels maar ook prijzig
  10-1-2019

  8

 • Prima, naar verwachting!
  9-1-2019

  10

 • De catalogus ziet er goed uit, prachtige foto's, overzichtelijk en een mooie collectie meubels! Leuk om af en toe in te kijken en inspiratie op te doen.

  Ben ook al wezen kijken bij Van Den Oever in Geldermalsen. Mijn bezoek daar, krijgt zeker een vervolg!
  9-1-2019

  8

 • Het boek geeft je nieuwe inspiratie!
  6-1-2019

  10

 • Fijn dat de specificaties duidelijk in een aparte bijlage zaten. Het zou wel leuk zijn als er in het magazine meer aandacht naar meubels zou gaan, en wat minder naar de styling er omheen.
  6-1-2019

  8

 • Henders en hazel vind ik een heel leuk merk, maar wel jammer dat bv de eetkamertafels allemaal van hout zijn of hout kleur hebben. Misschien een idee een effe tafel te maken in het zwart of wit. Zodat je de moderne klant ook kan helpen.
  6-1-2019

  8

 • Goedemorgen, kreeg er 2 en heb er 1 aan een vriend doorgegeven. Het is vooral leuk nu voor mij, in afwachting van mijn nieuwbouwhuis om ideeen op te doen, bedankt, m.vr.grt.
  Yvette Spooren
  5-1-2019

  8

 • Heldere en Hazel meubelen zijn goed degelijk
  4-1-2019

  9

 • Leuke moderne en stoere meubels voor elk wat wils. Winkel in Berkel is ook leuk opgezet👍
  3-1-2019

  10