Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Bestel het H&H woon- en inspiratiemagazine


Op zoek naar woontips? Styling ideeën? Interieur inspiratie? In ons Henders & Hazel woon- en inspiratiemagazine vind je ruim 236 pagina’s boordevol sfeervolle foto’s en adviezen om je huis in te richten.

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine geeft een compleet overzicht van al onze meubelcollecties. Handig zijn de verschillende woonstijlen die we uitlichten. Binnen deze woonstijlen laten we je zien hoe je kunt spelen met kleuren en materialen binnen een bepaalde stijl. Laat je inspireren door de foto’s en doe ideeën op hoe je meubels en accessoires tot een sfeervol geheel kunt combineren.

Ook wooninspiratie opdoen? Bestel dan hier gratis ons woon- en inspiratiemagazine. Blader door de verschillende collecties, vouw ezelsoren bij je favorieten of scheur en knip de foto’s uit die je aanspreken en maak je eigen moodboard ter inspiratie.

Uiteraard hebben we ook een online magazine voor waar je heerlijk doorheen kunt bladeren. Lekker met de laptop, tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt op zoek naar nieuwe woonideeën en interieurinspiratie.

Dit e-mailadres is al bij ons bekend.

Klik hieronder om in te loggen of je wachtwoord op te vragen.

Je gegevens

Je adres gegevens

We hebben je adres niet kunnen opvragen,
weet je zeker dat je postcode en huisnummer klopt?

Winkelkeuze

(Toon alle winkels)

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine wordt verstuurd door de winkel van je keuze.

8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 590 beoordelingen
 • Leuk compleet boek, en natuurlijk hebben we onze salontafel gevonden en opgehaald in Oldenzaal
  18-1-2019

  8

 • Super mooi boek..zeker een inspiratie als ons huis klaar is om nieuwe meubels te vinden....
  18-1-2019

  9

 • ik heb eerst het magazine snel doorgebladerd en dat liet bij mij een indruk achter van leuk maar wel heel veel van hetzelfde. Bij nader kijken zag ik wel de verschillen tussen de series meubelen maar toch vind ik de hele stijl over het algemeen wel vrij veel op elkaar lijken.
  18-1-2019

  7

 • Erg leuk om wat ideen aangedragen te krijgen als je gaat verhuizen en je je nieuwe huis toch weer war anders wilt inrichten dan je oude huis. 😁👍🏻
  17-1-2019

  8

 • ik heb heel veel moois gezien, qua inrichting met kleuren en materialen werken, het verschil daarin en dat het toch zo mooi bij elkaar past, mooi om te zien. en omdat ik zelf altijd denk dat kan niet, nu zie ik dat het wel kan en dat het ook niet goedkoop werkt of druk, het is gewoon fantastisch mooi
  17-1-2019

  9

 • Leuk blad zeer mooi
  17-1-2019

  7

 • Het magazine ziet er fantastisch uit.
  Echt van deze tijd
  17-1-2019

  8

 • Mooi blad
  17-1-2019

  8

 • Het magazine zag er prima uit.
  Ik ben al bekend met de meubels van Henders en Hazel omdat ik een driezitsbank en en angelicastoel heb maar kan steeds weer verliefd worden op nieuwe items omdat die vaak weer passend zijn bij wat ik al heb.
  Maar ja alles tegelijk kan niet en steeds een aanvulling is ook een feestje.
  Ik ben ook erg tevreden over de uitstraling en de kwaliteit!
  16-1-2019

  9

 • 16-1-2019

  8