Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Bestel het H&H woon- en inspiratiemagazine


Op zoek naar woontips? Styling ideeën? Interieur inspiratie? In ons Henders & Hazel woon- en inspiratiemagazine vind je ruim 236 pagina’s boordevol sfeervolle foto’s en adviezen om je huis in te richten.

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine geeft een compleet overzicht van al onze meubelcollecties. Handig zijn de verschillende woonstijlen die we uitlichten. Binnen deze woonstijlen laten we je zien hoe je kunt spelen met kleuren en materialen binnen een bepaalde stijl. Laat je inspireren door de foto’s en doe ideeën op hoe je meubels en accessoires tot een sfeervol geheel kunt combineren.

Ook wooninspiratie opdoen? Bestel dan hier gratis ons woon- en inspiratiemagazine. Blader door de verschillende collecties, vouw ezelsoren bij je favorieten of scheur en knip de foto’s uit die je aanspreken en maak je eigen moodboard ter inspiratie.

Uiteraard hebben we ook een online magazine voor waar je heerlijk doorheen kunt bladeren. Lekker met de laptop, tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt op zoek naar nieuwe woonideeën en interieurinspiratie.

Dit e-mailadres is al bij ons bekend.

Klik hieronder om in te loggen of je wachtwoord op te vragen.

Je gegevens

Je adres gegevens

We hebben je adres niet kunnen opvragen,
weet je zeker dat je postcode en huisnummer klopt?

Winkelkeuze

(Toon alle winkels)

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine wordt verstuurd door de winkel van je keuze.

8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 590 beoordelingen
 • Het is een mooi magazine. Helaas zat er voor mij niet bij waar ik naar op zoek was.
  Dat ligt niet aan het magazine, maar aan smaak. Voor mij mag het wat stoerder zijn en meer natuurlijk hout.
  De foto's zijn heel divers. Erg leuk.
  22-1-2019

  7

 • Een geweldig mooie magazine . We hebben ook naar aanleiding van uw magazine , de showroom bezocht en een bankstel gekocht .
  22-1-2019

  10

 • Een mooi en inspirerend magazine, die je meerdere malen in kan kijken en weer nieuwe ideeën in op kan doen!
  22-1-2019

  10

 • Leuke gids om ideeën op te doen. Oude met nieuwe stijl te combineren
  21-1-2019

  7

 • Het magazine inspireert met name en laat goed zien waar Henders en Hazel voor staat. Voor ons was get doorslaggevend om over te gaan tot het aanschaffen van onze woonkamer inrichting.
  21-1-2019

  8

 • Heel mooi boek met prachtige meubels en heel inspirerend !
  21-1-2019

  10

 • Ik vind het woonmagazine er goed uit zien. Ik mag er graag inkijken en pak hem ook regelmatig. Misschien staan er nu teveel accessoires in, dat leid af. Er zit immers een apart boekje met accessoires bij.
  21-1-2019

  8

 • Bedankt Henders & Hazel! Dank zij jullie magazine weet ik nu hoe ik het graag wil hebben in mijn woonkamer. Sterker nog, we hebben inmiddels al geschilderd en behangen en de meubels zijn besteld!
  21-1-2019

  8

 • Ik vond de gids absoluut mooi gemaakt en boeiend qua weergave en inhoud. Buiten dat ik een bepaalde kast zoek, heb ik ook een leuke verzameling ideeen in huis, dus hij verdwijnt niet meteen in de vuilnisbak!
  21-1-2019

  10

 • Misschien een leuk item om met verschillende basis elementen elke keer een nieuw interieur te maken met nieuwe assesoires ik ben iemand die graag iets veranderd maar niet elk jaar geld heb voor een nieuwe kast of bank
  21-1-2019

  8