Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Henders & Hazel blog


Blog Jacqueline: Exotic Spring

Twee keer per jaar worden alle Henders & Hazel dealers uitgenodigd voor de huisshow. Daar kunnen ze de nieuwe collectie zien en praten we bij over de laatste ontwikkelingen op interieurgebied. Ben jij ook benieuwd welke trends op stapel staan? Jacqueline praat je bij!

Exotic Spring

Exotic Spring

Een beter thema dan Exotic Spring hadden we niet kunnen bedenken voor onze lentehuisshow. Met bijna 30 graden op de thermometer is het dit voorjaar echt een tropisch feestje! Maar dat wisten we natuurlijk nog niet toen we het thema bedachten. Het thema heeft dan ook vooral op onze nieuwe collectie. Daarin zie je heel veel voorjaarsgroen terug en ook veel diepe, warme kleuren. Voor de ontwerpen laten we ons inspireren door de natuur, met veel organische vormen en pure materialen. Hieronder zet ik alvast 3 belangrijke trends op een rijtje:Blauw

Trend 1: Kleurenpracht

Kleur is duidelijk terug in het interieur. Een aantal jaren voerden wit en natureltinten de boventoon in huis, maar nu zie je juist volle, verzadigde kleuren: donkergroen, donkerblauw en bordeauxrood bijvoorbeeld. En de opmars is sterk. Wie durft kiest niet alleen voor meubels en accessoires in deze prachtige kleuren, maar ook voor een bijpassende wand- of vloerbekleding. En natuurlijk vind je deze rijke kleuren ook in de collectie stoffen en woondecoratie van Henders & Hazel!

Metaal

Trend 2: Metal rocks!

De loftstijl is al een paar jaar erg populair. Deze stijl kent veel industriële invloeden, waaronder het gebruik van stoere materialen zoals beton en metaal. De komende tijd zet deze trend verder door en zie je metaal ook terug in andere woonstijlen. De meer romantische Vitoria-collectie is hiervan een mooi voorbeeld. Metaal mag ook meer gezien worden; van een subtiel accent als een pootje of een handgreep wordt het steeds meer bepalend voor het hele ontwerp van een stoel, tafel of kast. Metaal is stoer en stijlvol tegelijk!

Groen

Trend 3: Puur natuur

Ik ben dol op groen in huis en vind het dan ook niet gek dat de botanische trend een blijvertje is. Sterker nog, je ziet steeds meer ‘natuurlijke’ invloeden! Allereerst de kleur groen die varieert van grijsgroen tot donker flessengroen en van mintgroen tot diep zeegroen (ook wel teal genoemd). Daarnaast in de toepassing van pure materialen zoals glas en onbehandeld hout. En last but not least in organische vormen. Recht en hoekig maakt steeds meer plaats voor rond en ovaal. Zeker bij tafels is dit ideaal, want je kunt dan nog makkelijker variëren met het aantal zitplaatsen.

Natuurlijk valt er nog veel meer te vertellen over de huisshow en de nieuwste interieurtrends, maar dat doe ik binnenkort. De show is net afgelopen en dat betekent dat we druk bezig zijn om de productie op te starten. Want we willen natuurlijk dat jullie ook snel kennis kunnen maken met onze nieuwe collectie!


JacquelineIk ben Jacqueline, getrouwd met Marco en moeder van Mick en Rocco. 

Sinds 2008 ben ik als conceptmanager bij Henders & Hazel verantwoordelijk voor de ‘look’ en de ‘feel’ van Henders & Hazel. Ik reis veel en bezoek regelmatig onze winkels in binnen- en buitenland. Daarnaast ben ik veel in het buitenland om inspiratie op te doen voor het ontwerpen van nieuwe collecties en woonartikelen. 

Ik hou jullie graag op de hoogte van de nieuwste trends, collecties en geef af en toe een kijkje achter de schermen van Henders & Hazel.

 


H&H Blog
 • Blog Jacqueline: Exotic Spring
  05-06-2018

  Blog Jacqueline: Exotic Spring

  Een beter thema dan Exotic Spring hadden we niet kunnen bedenken voor onze lentehuisshow. Met bijna 30 graden op de thermometer is het dit voorjaar echt een tropisch feestje! Maar niet alleen de zon maakt onze conceptmanager Jacqueline blij: ook van de nieuwe Henders & Hazel collectie wordt ze heel erg vrolijk. In haar blog geeft ze alvast een voorproefje!

  Lees meer »


 • Blog Jacqueline
  10-04-2018

  Blog Jacqueline

  Jacqueline, onze conceptmanager, houdt meer van de zomer dan de winter. “’s Winters kan ik de zon echt gaan missen. En hoewel het voorjaar gelukkig echt begonnen lijkt, kan het weer nog best grillig zijn.” Haar tip? Haal de zon gewoon in huis!

  Lees meer »


 • Back to the future
  09-02-2018

  Back to the future

  Ben jij ook zo nieuwsgierig wat 2018 ons brengt qua interieurtrends? Wij wel! Gelukkig is er dan onze vaste styliste Anke, die de mode op de voet volgt. Trend nummer 1 volgens haar? Back to the future!

  Lees meer »


 • Trendkleur 2018: Heart Wood
  15-01-2018

  Trendkleur 2018: Heart Wood

  Heart Wood is gekozen als kleur van het jaar 2018. Jacqueline Stevens, onze conceptmanager, legt uit wat je met deze kleur kunt doen in je interieur.

  Lees meer »


 • Anke stylet op de Margriet Winterfair
  10-11-2017

  Anke stylet op de Margriet Winterfair

  Styliste Anke is gevraagd om het trendplein op de Margriet Winterfair in te richten. Ben je benieuwd hoe ze dat aanpakt? Lees haar blog!

  Lees meer »


 • Trendblog vergrijsde tinten
  20-10-2017

  Trendblog vergrijsde tinten

  De trend van de vergrijsde kleuren zal je vast niet ontgaan zijn. Overal zie je deze mooie tinten, zoals vergrijsd groen en vergrijsd bordeaux rood. Ook de pasteltinten, zoals mint en roze zijn helemaal in de mode.

  Lees meer »


 • Wat gebeurt er achter de schermen
  23-08-2017

  Wat gebeurt er achter de schermen

  Ben je ook zo nieuwsgierig hoe Henders & Hazel toch aan die prachtige sfeerfoto’s komt? Styliste Anke van Bommel geeft ons een kijkje achter de schermen. 

  Lees meer »


 • Zomer in de woonkamer
  15-08-2017

  Zomer in de woonkamer

  Het is toch echt zomer in Nederland! Ondanks het wisselende weer de afgelopen dagen. Daarom is het tijd om ook inspiratie met jullie te delen gericht op… de zomer! Want eigenlijk houden we er allemaal wel van, toch?!

  Lees meer »


1 t/m 8 (van 53 resultaten) volgende