Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.
Henders & Hazel

Bijzonder inWonen

Henders & Hazel blog


Anke stylet op de Margriet Winterfair

Anke stylet Margriet Winterfair

Styliste Anke is gevraagd om het trendplein op de Margriet Winterfair in te richten. Ben je benieuwd hoe ze dat aanpakt? Lees haar blog!

Bij Henders & Hazel hoef ik me echt geen moment te vervelen! Nog maar net hebben we de laatste bezoekers van de huisshow uitgezwaaid of het volgende evenement staat alweer voor de deur: de Margriet Winterfair. Echt een superleuk event en dit jaar voor het eerst in Den Bosch. Als Brabantse ben ik dus dubbel trots dat ik bij kan dragen aan de sfeervolle inrichting van de Winterfair.

Trendplein met actuele woontrends

Als Henders & Hazel zijn we gevraagd om op het trendplein de actuele woontrends te laten zien. Nou, gráág natuurlijk! Ik ben zelf namelijk heel enthousiast over de trend Denim drift, die niet voor niet is gekozen tot dé must-have kleur van 2017! En wat is er leuker dan dat enthousiasme delen? Deze diepblauwe kleur vind ik heel veelzijdig en doet in vergelijking tot andere blauwe tinten bijna warm aan. En wat helemaal fijn is: je kunt hem ontzettend goed combineren. Bijvoorbeeld met een bank in warmbruin leer, met kikarhouten meubels, of met koperkleurige accessoires voor een luxe uitstraling.

Denim drift trendkleur

Het inrichten van het woonplein begon zoals gewoonlijk met een aantal ideeën die ik uitwerk in een moodboard. Dat moodboard heb ik besproken met Margriet en daarna kon ik aan de slag met het bij elkaar zoeken van alle meubels en accessoires die ik in het gekozen thema vind passen.

De woensdag voor de Fair opent ga ik met een paar sterke mannen naar De Bosch en gaan we het plein van zo’n 36 m2 helemaal inrichten. Daar zijn we wel even mee bezig!

 

Moodboard denim drift

Eind van de middag zet ik dan zelf de puntjes op de i met de laatste woondecoratie, zodat het er piekfijn uitziet. Waarschijnlijk loop ik vervolgens nog even langs bij de Margriet vriendinnenlounge, want die is ook ingericht met meubels van Henders & Hazel.

Als de Margriet Winterfair open is, zit mijn werk erop. Maar als ik de kans krijg, wip ik zeker nog wel even binnen. Ik ben namelijk best nieuwsgierig wat de bezoekers straks van ‘ons’ trendplein vinden…

Anke van Bommel

Styliste Henders & Hazel

H&H Blog
 • Anke stylet op de Margriet Winterfair
  10-11-2017

  Anke stylet op de Margriet Winterfair

  Styliste Anke is gevraagd om het trendplein op de Margriet Winterfair in te richten. Ben je benieuwd hoe ze dat aanpakt? Lees haar blog!

  Lees meer »


 • Trendblog vergrijsde tinten
  20-10-2017

  Trendblog vergrijsde tinten

  De trend van de vergrijsde kleuren zal je vast niet ontgaan zijn. Overal zie je deze mooie tinten, zoals vergrijsd groen en vergrijsd bordeaux rood. Ook de pasteltinten, zoals mint en roze zijn helemaal in de mode.

  Lees meer »


 • Wat gebeurt er achter de schermen
  23-08-2017

  Wat gebeurt er achter de schermen

  Ben je ook zo nieuwsgierig hoe Henders & Hazel toch aan die prachtige sfeerfoto’s komt? Styliste Anke van Bommel geeft ons een kijkje achter de schermen. 

  Lees meer »


 • Zomer in de woonkamer
  15-08-2017

  Zomer in de woonkamer

  Het is toch echt zomer in Nederland! Ondanks het wisselende weer de afgelopen dagen. Daarom is het tijd om ook inspiratie met jullie te delen gericht op… de zomer! Want eigenlijk houden we er allemaal wel van, toch?!

  Lees meer »


 • De nieuwe collectie Box
  03-08-2017

  De nieuwe collectie Box

  Ben je op zoek naar nieuwe meubels? Mariëlle deelt je in deze blog meer over onze nieuwe collectie, genaamd Box! Tijd voor inspiratie.

  Lees meer »


 • De nieuwste trends spotten: botanical living
  20-07-2017

  De nieuwste trends spotten: botanical living

  Hoi allemaal! De komende tijd zullen jullie meer blogs van mij voorbij zien komen bij Henders & Hazel. Elke keer weer wil ik mooie inspiratie met jullie delen, zodat jullie nieuwe ideeën krijgen voor jullie eigen interieur! Dit keer wil ik je meer vertellen over Botanical Living, oftewel de botanische trend. Lees je mee?

  Lees meer »


 • Tips voor een industrieel vintage interieur
  13-07-2017

  Tips voor een industrieel vintage interieur

  De ultieme manier om een interieur te creëren waarin je je helemaal thuis voelt? Maak een moodboard! Struin woonmagazines en het internet af naar meubels, accessoires en zelfs complete interieurs om te kijken waar jij je goed bij voelt. Verzamel de plaatjes waar je helemaal blij van wordt en maak daarvan een collage. Is je collage af, dan zal je zien dat je daaruit eenvoudig de kleuren en materialen kunt halen waarbij jij je fijn voelt. 

   

  Lees meer »


 • Henders & Hazel en Margriet, een mooie samenwerking!
  09-06-2017

  Henders & Hazel en Margriet, een mooie samenwerking!

  De samenwerking met Margriet loopt inmiddels alweer ruim een jaar. En wat een mooi resultaat hebben we tot nu toe geboekt! Fauteuil Margrit, stoelen Jake & Jacky en de Farmer & Farmero tafelserie behoren tot deze mooie Margriet collectie. En ik mag alvast verklappen dat er in het najaar ook een bank bij gaat komen. We zijn nog in gesprek met Margriet over de details, maar het wordt weer een mooie toevoeging! 

   

  Lees meer »


1 t/m 8 (van 49 resultaten) volgende