Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Napels

 

Bankstel Napels

Bankstel Napels

Prijzen afgebeelde opstelling vanaf

Algemeen

Prijzen
Mogelijkheden

Vanwege de kleurinstelling van je beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. Onze winkels beschikken over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan!

Verschillende stikpatronen kunnen ervoor zorgen dat een zelfde bank in een andere stof er anders gaat uitzien.
• Stofgroepen 1+2+3 worden als stof gestikt
• Stofgroepen 15 + 20 + 25 +30 worden als leder gestikt en hebben dus extra stiknaden.

Alle artikelen in deze collectie

Napels bank

Van een nieuwe bank wil je natuurlijk het liefst zolang mogelijk genieten. Daarom kun je de Napels bank van Henders & Hazel geheel naar eigen wens samenstellen. Bij de Napels bank kun je alles zelf bepalen. Bepaal de juiste opstelling, zodat de bank perfect in je woonkamer past. Verder kun je de arm- en rugleuning, de zithoogte, het zitcomfort, de bekleding, de vulling, de kleur en zelfs de pootjes zelf bepalen. Hierdoor heb je oneindig veel mogelijkheden en krijgt de Napels bank een persoonlijke twist. 

Zitcomfort

Het zitcomfort van de Napels bank wordt standaard voorzien van suprême foam. Dit maakt de bank super comfortabel en zorgt voor een lange levensduur. Suprême foam is een topkwaliteit koudschuim die extra elastisch is en bovendien ook nog eens vormvast. Dankzij de speciale celstructuur is de foam extra ademend. Tegen een meerprijs kun je er ook voor kiezen om de Napels bank te voorzien van een pocketvering. De vulling van het zitgedeelte zal dan voorzien worden van stalen veren die per stuk in een zakje verpakt zijn. Iedere veer kan zich individueel aan je lichaam aanpassen. Bovendien geldt bij pocketvering hoe meer veren per m² hoe groter de ondersteuning. Hierdoor ervaar je optimaal zitcomfort.

Bekleding

De uitstraling van een bank wordt niet alleen bepaald door de vorm, maar ook door de bekleding. Daarom heb je voor de Napels bank keuze uit meer dan 300 stoffen en kleuren. Wil je liever een lederen uitvoering? Dat is geen probleem, daarvoor hebben we meer dan 40 lederkleuren en kwaliteiten. Hierdoor kun je de bank Napels perfect afstemmen op de stijl van je interieur.

Extra opties

Wil je de Napels bank extra comfortabel maken? Dan bieden wij ook nog extra opties aan tegen een meerprijs. Zo heb je de keuze uit verstelbare hoofdsteunen, een opberg box, een manuele schuifzitting of een elektrische relaxfunctie. Wanneer je de optie elektrische relaxfunctie kiest, dan heb je ook de mogelijkheid om een USB-connector in de Napels bank te laten plaatsen. Dankzij deze connector heb je telefoon altijd bij de hand, ook tijdens het opladen.  

WinkelzoekerCatalogus