Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Word je eigen binnenhuisadviseur


WORD JE EIGEN BINNENHUISADVISEUR

Bij Henders & Hazel vinden we het belangrijk om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. En we bieden natuurlijk graag een ruime keuze. Daarom hebben we speciaal voor onze klanten het 4 Stappenplan ontwikkeld.

Met dit plan ben je in no time je eigen binnenhuisadviseur en geef je je kamer een complete metamorfose. Een verbluffend eindresultaat waar je helemaal zelf verantwoordelijk voor bent!

4 Stappenplan:

Stap 1: De Floorplanner: zet snel en gemakkelijk je meubels op de juiste plaats.
Stap 2: Het Kleurenplan: volg de instructies van de stylisten en maakt je eigen sfeercollage.
Stap 3: Het lichtplan: handige tips om je woonkamer meer sfeer te geven of praktische verlichting toe te passen.
Stap 4: The Finishing Touch: maak je woonkamer compleet met je favoriete woonaccessoires, karpetten en wanddecoratie.

Voor je aan het stappenplan begint, zijn er natuurlijk een aantal zaken waarmee je rekening moet houden.

De belangrijkste aspecten zijn:

  • Het type woonkamer: de maten van je huis zijn belangrijk om te weten als je gebruik gaat maken van de Floorplanner.
  • Hoeveel mensen wonen er: bij het inrichten van een eethoek, een zithoek enz. is het van belang rekening te houden met het aantal mensen i.v.m. het aantal zitplaatsen.
  • Hoe leef je graag in je huis: werk je thuis? Dan wil je waarschijnlijk graag een werkplek creëren. Heb je kinderen? Dan wil je misschien graag een speelhoek of -kamer inrichten.
  • Wat zijn de gebruikelijke routes: van de ene naar de andere kamer loop je meestal zonder na te denken. Bij het (her-)inrichten van je huis is het verstandig om hier even bij stil te staan. Je zult merken dat de looproutes heel bepalend zijn voor je interieur.
  • Heb je huisdieren: als je een huisdier hebt, is het vaak belangrijk om onderhoudsvriendelijke materialen te kiezen. Hoe mooi je iets ook vindt staan in je interieur, als je van je kat houdt, kies je voor een materiaal wat slijtvast en stevig is. Niet gevreesd, ook daar bieden we je een ruime keuze in!
  • Budget: het noodzakelijke kwaad in je verder gezellige zoektocht naar een mooie nieuwe inrichting, is het feit dat je rekening zult moeten houden met je budget. Bij Henders & Hazel vormt dat geen enkele belemmering, onze ontwerpers zijn dagelijks in de weer om bijzondere, maar betaalbare producten te ontwerpen.